30-годишен мъж от Варна е починал вследствие на пътен инцидент

...
30-годишен мъж от Варна е починал вследствие на пътен инцидент
Коментари Харесай

Варненка погуби млад мъж, помагащ на шофьор след катастрофа на Хемус

30-годишен мъж от Варна е умрял в резултат на пътен случай на автомагистрала " Хемус " край Провадия, оповестяват от полицията за Moreto.net.

Лек автомобил „ Мерцедес “, ръководен от 35-годишна варненка, при придвижване с несъобразена скорост по отношение на атмосферните условия (проливен дъжд), губи надзор над автомобила си и се блъска в паркираните в спешната лента един зад различен две леки коли, спрели, с цел да окажат подпомагане на водач на автомобил - участващ в друга злополука с материални вреди.

Вследствие на удара колите се изместват от първичното си местонахождение и премазват притеклия се на помощ мъж на 30 години. Той е умрял на място, а други трима потърпевши са с травми, без заплаха за живота. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

В почивните дни са станали още няколко пътни случая.

19-годишен от Провадия е с фрактура на ляв гален и травма на главата, откакто изгубил надзор над ръководеното от него транспортно средство и се преобърнал.

24-годишна мотористка от Варна е с фрактура на двете ръце и контузии в региона на таза, откакто застига и блъска движещия се пред нея автомобил.

При инцидентите пострадалите са без заплаха за живота. По случаите са формирано заявителски материали.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР