30-годишен бе арестуван в центъра на Пловдив за притежание на

...
30-годишен бе арестуван в центъра на Пловдив за притежание на
Коментари Харесай

Мъртвопиян катастрофира на Асеновградско, арестуваха го

30-годишен бе задържан в центъра на Пловдив за владеене на дрога. На 31 август направили инспекция на мъжа на улица " Иван Пиперлиев " и при последвал персонален обиск иззели от него амфетамин с тегло 0,116 гр. По случая е формирано бързо произвеждане.

За шофиране под влияние на наркотични субстанции през миналото денонощие в арестните пространства на Хисаря и Четвърто районно са арестувани двама водачи. В утринните часове на 31 август при инспекция на лек автомобил Пежо, чиновници на районното открили, че 41-годишен варненец, ръководи транспортно средство – непозната благосъстоятелност, под въздействието на марихуана.

При обход в региона на Понеделник пазар автопатрул спрял за инспекция 30-годишен лидер на лек автомобил Пежо. Тестът отчел приложимост на амфетамин и кокаин. Мъжът е арестуван в ареста за период до 24 часа, а по случая е стартирано бързо произвеждане.

В ареста попаднаха и двама водачи, карали в нетрезво положение в Тракия. При инспекция по надлежния ред, осъществена на 31 август на Асеновградско шосе е открито, че 42- годишен мъж от Панагюрище е седнал зад кормилото на Рено след приложимост на 1,43 промила алкохол.

Дрегерът отчел приложимост на алкохол и при теста на 60- годишен лидер от Крумово. Екип на КАТ бил сигнализиран за пътен случай на Асеновградско. Пристигналият екип открил, че мъжът управлявал лек автомобил Рено е изгубил надзор над автомобила си и е самокатастрофирал откакто е използвал алкохол.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР