30 бона е офертата към Ева Найденова – легендарната певица

...
30 бона е офертата към Ева Найденова – легендарната певица
Коментари Харесай

Горещо! Ето кой не устоя на офертата на “Биг Брадър”! Клекна срещу хонорар от 30 бона…

30 бона е офертата към Ева Найденова – именитата певица от „ Тоника “, с цел да взе участие в новия сезон на „ Биг Брадър “.

Досега Ева не се съгласяваше да взе участие в шоуто, защото го намира за безумно.  Продуцентите удвоили сумата от 15 000 лв. и към този момент й оферират 30 хилядарки.  Имаше клюки, че предложения са отправени към Васил Найденов и Георги Христов, само че те не се съгласили даже за доста пари.

Ева пък за разлика от предходни години в този момент била с много по-добро отношение към шоуто.  Тя неотдавна направи и много мощно присъединяване в ‚Черешката на тортата “, което й дало спомагателен тласък да влезе след това и в Брадъра. Там обаче щяла да желае отношение,м каквото се поставя на звездния й статут, като една от най-обичаните български певици.

Засега може ни единствената сигурна участничка е плеймейтката Нора Недкова.  В последно време тя се снабди с неприятна популярност на скандалджийка, която се мисли за ВИП, само че без изключително покритие. Точно неприятната популярност било нещото, поради което други известни персони не желаят да влязат в шоуто, написа „ Телеграф “.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР