3 начина, които ще ви помогнат да се отървете от

...
3 начина, които ще ви помогнат да се отървете от
Коментари Харесай

3 начина, които ще ви помогнат да се отървете от спазмите завинаги

3 метода, които ще ви оказват помощ да се отървете от мускулните конвулсии

Ако ви мъчат неочаквани мускулни конвулсии в краката и тази болежка ви разсънва през нощта или пречи на естествените ви ежедневни действия, тогава е време да започнете да търсите решения на този проблем.

3 естествени метода да се отървете от мускулните крампи:

Продукти, съдържащи огромни количества калий
Една от най-честите аргументи за мускулен конвулсия е неналичието на калий в организма. За да балансирате равнището на този скъп минерал, би трябвало да ядете храни, богати на това значимо хранително вещество, като банани и картофи.

Можете да осигурите на тялото си задоволително калий, в случай че постоянно пиете топла вода с една супена лъжица ябълков оцет и една супена лъжица мед.

Физическа интензивност
Мускулните крампи могат да зародят заради неналичието на придвижване или в случай че прекарвате огромна част от времето в седнало или легнало състояние. Не забравяйте понякога да се занимавате с физическа интензивност, а когато работите и би трябвало да седите дълго време, ставайте и се движете на всеки час в продължение на 5-10 минути.

Топли компреси
Можете да се отървете от спазмите с топли компреси или гореща вана, която ще отпусне мускулите ви.

Когато почувствате спазмите, натиснете центъра на мъчителната зона за 15 секунди, отпуснете мускулите си, по-късно повторете, до момента в който преминат. Ако никой от горните препоръки не ви помогне, консултирайте се с вашия доктор.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР