3 март е много повече от един исторически триумф. 3

...
3 март е много повече от един исторически триумф. 3
Коментари Харесай

Румен Радев: 3 март е нашето бъдеще като народ с достойнство и стремеж към напредък

3 март е доста повече от един исторически успех. 3 март е нашата памет и респект към саможертвата на генерации българи, съхранили искрата на вярата и битката в дългата зима на робството. 3 март е нашият народен блян за свободна, обединена и европейска България. 3 март е нашето бъдеще като народ с достолепие и блян към прогрес. Днес е ден за национално усамотение. Днес е ден, в който да се обединим към нашите полезности - това сподели президентът на Република България Румен Радев на честванията за Националния празник на историческия връх Шипка.

" Тук на увенчаният с безконечна популярност връх, подвигът на нашите опълченци, застанали един до друг с войните от армията на съветския император Александър Втори, отвори пътят към свободата на България. Точно тук, пред очите на целия свят, с камък и кръв бе предначертано нашето бъдеще. Днес сме се стекли хиляди, с цел да заявим, че 3 март не ознаменува единствено успеха на бойното поле, не е единствено дата на един интернационален контракт, както нерядко се пробват да го показват ", изясни още Радев.

Румен Радев благодари на хилядите хора, които са се стекли на върха, с цел да запазят " Националният ни празник от похищенията ".


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР