3-ма са загиналите при катастрофи във Врачанско от началото на

...
3-ма са загиналите при катастрофи във Врачанско от началото на
Коментари Харесай

Черна статистика! 3 трупа окървавиха пътищата във Врачанско от началото на годината

3-ма са починалите при произшествия във Врачанско от началото на 2019 година, заяви шеф група „ Пътен контрол” към „ Пътна полиция” Янко Харалампиев.
През първите три месеца на годината в региона са станали 119 произшествия с материални вреди. Загиналите са 3-ма, а ранените - 35. Сравнено със същия интервал на предходната година, тежките произшествия са с 37 по-малко, само че потърпевшите са със 7 повече. Убитите при произшествия при започване на 2018 година са били двама.
За тримесечието белите фуражки са открили 10 610 нарушавания от страна на водачите в региона. Съставени са 1 149 акта, 2 816 фиша и 6 363 електронни фиша. Нарушенията за превишена скорост са 6 375, за шофиране след приложимост на алкохол – 77, отводите за експериментиране за приложимост на алкохол са 9, толкоз са и хванатите да ръководят автомобил след приложимост на наркотични субстанции, а двама са отказали да бъдат тествани за опиати.
Сравнено със същия интервал на предходната година откритите нарушавания за скорост са повече с 2 342, разясни Харалампиев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР