3-годишното момченце, което бе открито вчера тежко ранено до тялото

...
3-годишното момченце, което бе открито вчера тежко ранено до тялото
Коментари Харесай

Часове преди трагедията във Враца, майката подала сигнал в МВР за семеен скандал

3-годишното момченце, което бе намерено през вчерашния ден тежко ранено до тялото на мъртвата си майка в жилище във Враца, е оперирано по неотложност в " Пирогов " и положението му е нормализирано. За момента няма заплаха за живота му, оповестиха от лечебното заведение.

 Мъртва жена и тежко ранено 3-годишно дете открити в жилище във Враца Виж още

Криминалистите във Враца пък не престават следствието на нещастието, която шокира през вчерашния ден града. Минути преди 17 часа на тел. 112 е подаден сигнал от гражданин на Враца, че децата му от първия брак са разкрили мъртва 31-годишната си мащеха в жилището в блок " Химик " №10. 3-годишното им братче пък е открито с голям брой прорезни рани, само че към момента живо.

Мъртвата жена е от Словакия. Окръжният прокурор на Враца Владимир Сираков заяви, че часове преди нещастието - във вторник сутринта - тя е подала сигнал до Министерство на вътрешните работи за фамилен скандал.

" При визитата на униформените подобен не е открит ", добави Сираков.

Семейството е било ново в блока и съгласно съседи и родственици са били тихи и неконфликтни. Съпрузите са живеели в апартамент чартърен на петия етаж на блока.

" Двамата се разбираха доста, нямаха проблеми. Тя обичаше брачна половинка си и детето. Последно се видяхме в събота вечер ", описа пред Нова телевизия единият от братята на брачна половинка Михаил Стоянов.

Огледите са траяли до среднощ. Проверява се и за видеокамери в съседство, които вероятно могат да дадат повече изясненост по случая.

Криминалистите работят по всички версии, само че водещата е, че майката е протегнала ръка на детето си, а по-късно се е самоубила.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР