3-годишно момченце си играло с по-голямата си сестра на криеница.

...
3-годишно момченце си играло с по-голямата си сестра на криеница.
Коментари Харесай

Ужас в Полша! 5-годишна сестричка напъха братчето си в пералнята, а после...

3-годишно момченце си играло с по-голямата си сестра на гоненица. Когато те влезнали в банята и погледнали пералнята, изпаднали в див смут. През люка на пералнята се виждала главата на детето, което било в несвяст.

Трагедията се е разиграла в Полша.

Момченцето някак си съумяло да се свие в пералнята и затворило малката врата, а по-късно, когато се опитвало да излезе, не съумяло. Причината за гибелта към момента не е ясна, лекарите допускат, че се касае за незадоволително О2 и последвало задушаване.

" Това ще бъде потвърдено занапред от аутопсията, само че казусът е в действителност доста драматичен, нещо сходно не сме имали скоро ", признава прокурорът Пьотр Нийеребински, представен от Gazeta Wyborcza.

Лекарите на вятъра се борили няколко часа да спасят живота на детенцето.

Оказало се, че по време на нещастието родителите спели. В полските медии даже се появиха спекулации, че в действителност 5-годишната сестричка вкарала братчето си в пералнята, а по-късно споделила на майка си и татко си, че не може да го открие. Разследващите работят и по тази версия, само че дефинират станалото като трагичен случай.

Превод в БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР