3-годишно дете и 23-годишна жена са под наблюдение в болницата

...
3-годишно дете и 23-годишна жена са под наблюдение в болницата
Коментари Харесай

3-годишно в болница след ПТП край Паничково

3-годишно дете и 23-годишна жена са под наблюдаване в болничното заведение в Кърджали след пътен случай в региона на село Паничково, оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи.

Около 13 часа на 3 декември 32-годишен с „ Фолксваген “ изгубил надзор над ръководството му, колата се блъснала в еластична ограда и паднала във водосточна шахта. Пострадали са детето и жената- пасажери в автомобила.
Направеният тест на водача за алкохол е с негативен резултат.

При пътно произшествие в Кърджали през вчерашния ден е потърпевша и пешеходка. Малко след 10 часа до момента в който пресичала на обозначено място 77-годишната жена била ударена от товарен автомобил, ръководен от 40-годишен. След обзор в Спешното приемно поделение на болничното заведение е освободена за домашно лекуване. Тестът за алкохол на лидера е негативен резултат.

И на двамата ашофьори, предизвикали пътни произшествия, са формирани актове по ЗДвП.

133 моторни транспортни средства, 220 лица и 14 увеселителни заведения са били тествани в профилирана интервенция на територията на районно управление (на МВР) на полицията в Кърджали за възстановяване на средата за сигурност и сигурността на придвижване. За нарушавания на ЗДвП са били формирани 6 акта и 7 фиша, връчени са 3 протокола за предизвестия.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР