3-годишно дете е било докарано с много тежки травми и

...
3-годишно дете е било докарано с много тежки травми и
Коментари Харесай

Брутална жестокост с 3-годишно навръх Нова година в столицата

3-годишно дете е било докарано с доста тежки контузии и следи от домашно принуждение - по тялото и главата. Детето е оперирано и настанено в реанимационни условия. Предстои полицията да ревизира дали действително е жертва на принуждение, заяви проф. Николай Габровски, шеф на Клиниката по неврохирургия в „ Пирогов “.

400 души са минали през "Пирогов " за денонощието, 78 пациенти са останали на лекуване. 90 души са минали през нощта на новата година. Напливът е бил след настъпването на 2021 година Така от УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов " обобщават данните за контузиите в новогодишната нощ и пациентите през миналата 2020 година, написа " ".

10 души минали през болничното заведение с пострадвания от бомбички. Нямаме тежко ранени от пиротехника, разкри проф. Габровски, шеф на Клиниката по неврохирургия в „ Пирогов “ и зам.-председател на БЛС.

В токсикологията, след приложимост на алкохол, са били прегледани 10 души. По-голямата част от тях са били младежи, сподели още той.

"50 души с Коронавирус признаци са прегледани в Пирогов за денонощието. Част от тях са имали потребност от хоспитализация с кислородно дишане ", заяви началникът на клиниката по неврохирургия в „ Пирогов “

Отминава една доста тежка година, изпълнена с тестване, Темата на година беше ковид, само че думите на 2020 са "смелост " и "солидарност ". Смелостта на лекарите да се сблъскат с нещо непознато, смелостта на медиите, полицията, учителите и тези, които останаха вкъщи, съобщи проф. Габровски.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР