3 години след като бе арестуван в Рим заради вандалска

...
3 години след като бе арестуван в Рим заради вандалска
Коментари Харесай

Благо Джизъса призна: Не аз, а Eсмер надраска Колизеума! Ето защо я е прикрил

3 години откакто бе задържан в Рим поради вандалска демонстрация и обществения срам, на който бе подложен, Благой Георгиев изненадващо призна, че не той, а някогашната му брачна половинка – рускинята Есмер Омерова, е надраскала името му на колона в Колизеума.

По време на присъединяване си в кулинарното предаване " Черешката на тортата " Джизъса шашна феновете с разкритието, че е поел виновността вместо тогавашната му избраница. Тъй като някогашната танцьорка не била от Европейския съюз, щяла да има много съществени проблеми с управляващите. От боязън, че обичаната му може даже да попадне зад решетките и да получи възбрана да влиза в Европа, Джизъса предпочел да поеме виновността, написа " Уикенд “.

Италианските издания " Рома капитале нюз " и " Кориере адриатико " гръмнаха с новината, че българският халф, който по това време играеше в съветския шампионат по футбол е бил арестуван от локалните карабинери. Скандалът бързо закупи международен мащаб, а Благо отприщи вълна от гневни мнения в интернет. Бившият халф решил да посети Колизеума дружно с тогавашната си избраница и към този момент някогашна жена.

По време на разходката им Есмер изчегъртала с монета буквите му на една от колоните. Обикалящите региона карабинери забелязали, че двойката се суети и незабавно пристигнали. Джизъса признал, че се е опитал да дълбае по колоната. След инспекция на самоличността му, Благо бе заведен в полицейския сектор и му бе повдигнато обвиняване за съзнателно разрушение на културно- историческа забележителност.

Този тип закононарушение на Ботуша се третира по Наказателния кодекс, който планува санкция от 300 евро, а в някои случаи и затвор до една година. Благо отнесъл единствено парична санкция и правосъден акт. Само 9 месеца по-рано 42-годишен руснак бе пратен за 4 месеца зад решетките. Той отнесъл и санкция от 20 000 евро. 

2 година и половина след скандал в Рим, приказката на мюсюлманката Есмер и фанатичния християнин Благо, завърши. Бившият национал великодушно остави на ревностната хубавица и сина им Елай цялото добито по време на брака им имущество. А придобивките не бяха по никакъв начин дребни. Най-скъпата от тях бе първокласен ресторант на пъпа на Москва, оценен за към Щатски долар 1 милион и клиника за естетична хирургия. След развода му с Есмер известният със слабите си ангели футболист още веднъж се развихри.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР