3 521,50 лева - това е сумата, която бе събрана

...
3 521,50 лева - това е сумата, която бе събрана
Коментари Харесай

3500 лв. събра благотворителният концерт Надежда за Георги в Тракия

3 521,50 лв. - това е сумата, която бе събрана по време на благотворителния концерт в поддръжка на идеята "Надежда за Георги ". Инициативата за подкрепяне на 16-годишния Георги Георгиев, възпитаник от 10-и клас на СУ "Св. Седмочисленици " в регион "Тракия ", се организира на 21 декември в актовата зала на учебното заведение. В нея безплатно се включиха Биг Бенд Пловдив с диригент Николай Гешев и децата от Арт войс център.
В залата участва кметът на регион "Тракия " Костадин Димитров. За събирането на средствата помогнаха всички музиканти от Биг Бенд Пловдив. Изключително въздействащо бе желанието на дечицата от Арт войс център да се включат в благотворителната идея. Заедно с вокалния им възпитател Руми Иванова и с музикантите от бенда те сътвориха коледна приказка от учебната сцена.

На 12-годишна възраст на Георги е сложена диагноза "Мускулна дистрофия - вид Дюшен-Бекер ". Заболяването е генетично и хронично. Единственият му късмет е лекуване посредством биокорекция в клиника в Израел. Цената на един курс на лекуване е 35 000 лв.. Сумата е непостижима за неговото семейство.

Всеки, който желае, може да подкрепи идеята с есемес с текст DMS GEORGI на номер 17 777 или на ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:
BG95PRCB92301048584010
BIC/PRCBBGSF- ProCredit Bank
Титуляр: Георги Георгиев
PayPal [email protected]
Фейсбук страница "Надежда за Георги "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР