3 521,50 лева е сумата, която бе събрана по време

...
3 521,50 лева е сумата, която бе събрана по време
Коментари Харесай

3 500 лева събра благотворителният концерт „Надежда за Георги” в Пловдив


3 521,50 лв. е сумата, която бе събрана по време на благотворителния концерт  в поддръжка на идеята „ Надежда за Георги “ в Пловдив. Инициативата за подкрепяне на 16-годишния Георги Георгиев, възпитаник от 10-ти клас на СУ „ Св. Седмочисленици “ в регион „ Тракия “, се организира в актовата зала на учебното заведение, а в нея  безплатно се включиха „ Биг Бенд Пловдив ” с диригент Николай Гешев и  децата от „ Арт войс център ”.
 trakia_koncert  trakia_koncert_1  trakia_koncert_2  trakia_koncert_5
В залата участваха кметът на регион „ Тракия ” Костадин Димитров, подсилен от Щром ЕООД, Кнауф България ЕООД и Мегалукс ООД. За събирането на средствата помогнаха всички музиканти от „ Биг Бенд Пловдив ”. Изключително въздействащо бе  желанието на дечицата от „ Арт войс ” център да се включат в благотворителната идея. Заедно с вокалния им възпитател Руми Иванова и с музикантите от бенда те сътвориха коледна приказка от учебната сцена.

На 12-годишна възраст на Георги е сложена диагноза „ Мускулна дистрофия – вид Дюшен-Бекер ”. Заболяването е генетично и хронично. Единственият му късмет е лекуване посредством биокорекция в клиника в Израел. Цената на един курс на лекуване е 35 000 лв.. Сумата е непостижима за неговото семейство. Всеки, който желае, може да подкрепи идеята с есемес с текст DMS GEORGI на номер 17 777 или на ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:

BG95PRCB92301048584010

BIC/PRCBBGSF- ProCredit Bank

Титуляр: Георги Георгиев

PayPal [email protected]

Фейсбук страница „ Надежда за Георги “

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР