29-годишният Илиян Рангелов, който уби с нож приятелката си Милена

...
29-годишният Илиян Рангелов, който уби с нож приятелката си Милена
Коментари Харесай

Убиецът от Куртово Конаре жали за по-лека присъда

29-годишният Илиян Рангелов, който умъртви с нож приятелката си Милена в Куртово Конаре през нощта на 28 декември 2016 година, желае по-лека присъда от Апелативния съд в Пловдив. През юли той получи 14 години затвор при първичен непоколебим режим и беше наказан да заплати на родителите на Милена по 150 000 лв. кръвнина.

Според обвиняването на 28 декември 2016 година подсъдимият след работа се почерпил в локално заведение. Когато се прибрал у дома, сред него и Милена зародил спор. Жената прибрала персонални движимости в чанта и тръгнала за работа, тъй като била нощна промяна. Преди това декларирала на Илиян, че заради влошените им връзки ще го напусне.

Той взел от кухнята нож и последвал приятелката си. Настигнал я на към 20 метра от жилището им. Хванал я за рамото и откакто я обърнал към себе си, нанесъл удар с ножа в региона на гърдите. След това я изоставил и се прибрал назад в дома си.

Няколко минути по-късно сътрудници, с които Милена трябвало да пътува до работното си място, разкрили тялото и се обадили на тел. 112.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР