29-годишната Сара Уудсайд, която е майка на 5-годишния Арло, направи

...
29-годишната Сара Уудсайд, която е майка на 5-годишния Арло, направи
Коментари Харесай

Млада майка направи откровено признание за сек*а, много родители се срамуват да го признаят (СНИМКИ)

29-годишната Сара Уудсайд, която е майка на 5-годишния Арло, направи брутално почтено самопризнание. Британската се осмели да изрече нещо, обвързвано с мъжа ѝ и се*са посред им, което доста други родители обаче се срамят да признаят. „ Всичко стартира незабавно откакто родих. Преди повече от пет години. С Томас сме дружно от 10 години, само че последната половина е повече от ужасяваща ”, по този начин Сара стартира описа си, които показа с всичките си 11 000 почитатели в обществените мрежи. „ Всички ти споделят какъв брой е хубаво да имате дете. Всички приказват за това какъв брой е значимо да сте единни с половинката си, само че никой не смее да каже какво в действителност се случва в едно семейство след появяването на дете ”, споделя 29-годишната майка.
 Млада майка направи искрено самопризнание за сек*а, доста родители се срамят да го признаят (СНИМКИ)

„ Ужасена съм от него. Потресена съм и от себе си. Това не е мъжът, с който желаех да имам дете и с който бях. Аз не съм дамата, в която той се влюби. Той е единствено един татко, а аз една майка. Ние от пет години съвсем не си приказваме. А в случай че го създадем то е обвързвано с детето, яденето, парите и скучните домашен отговорности. Да не приказваме, че от както родих и не сме правили се*с. Детето спи посред ни, а това е една от най-бруталните ни неточности ”, споделя с тъга Сара.
По думите ѝ Томас почнал и повече да работи единствено и единствено да не прекарва доста време с нея и сина им.
„ Знам, че го прави и с цел да имаме повече пари. Но знам и че го прави тъй като към този момент нищо не ни свързва, с изключение на детето. Защо никои родител не споделя тези неща на хората, които възнамеряват да имат деца. Всичко се трансформира след появяването им. Вече не сме мъж и жена, а майка и татко. Ежедневието и целият ти живот към този момент не е за теб, а постоянно и всичко се върти към детето забравяш за себе си и за индивида до теб. А това неимоверно води и до разпад на връзките ви, на фамилията ”, размишлява Сара пред почитателите си.

Все отново тя признава, че двамата с Томас вършат опити да се държат като обикновено семейство и даже да позатоплят връзките посред им. „ Ходим на фамилни екскурзии, в зоологическата градина – все неща, които всички родители вършат за детето си и с цел да си мислят другите, че всичко е наред. Но да си кажем истината – всяко едно семейство претърпява рецесия малко откакто се появи детето. Ако не се разведете в първите 5-6 години, откакто станете родители, то това е добър знак. Но шансът да се обезличите и отегчите един от различен е чутовно огромен. Ето и по тази причина се получават и изневерите ”, прецизира Сара. Тя е безапелационна и че във всяко семейство с малко дете проблем е и се*сът. „ Като родих в началото чакахме да се възстановя физически. После нямах предпочитание за се*с и му отказвах. След това пък намразих тялото си и типа му – отново не желаех се*с. А за похлупак като почнехме да се натискаме все мислих за сина ни и отново го режех. И по този начин пета година никакъв се*с. Няма да се изненадам, в случай че си откри държанка. Сигурно всички са в това състояние ”, добавя 29-годишната майка.

Под думите ѝ незабавно започнаха да валят мнения от майки и татковци, които изцяло споделят написаното от нея. Всички са единомислещи, че младите родители изживяват кошмарни години след появяването на детето. И въпреки всичко някои от тях прецизират, че всичко зависи от самите мъж и жена – в случай че те съумеят да намерят съвършения баланс няма да се трансфорат единствено в скучни майка и татко и няма да се стига до бракоразвод или намирането на ухажор или държанка.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР