29-годишната Даниела Стефанова е станала повод за скандала, завършил с

...
29-годишната Даниела Стефанова е станала повод за скандала, завършил с
Коментари Харесай

Убийството в Костенец заради фаталната Диди, любовникът бил Стельо СНИМКИ

29-годишната Даниела Стефанова е станала мотив за абсурда, приключил с ликвидиране в Костенец, оповестява TrafficNews. Жертвата е 34-годишният Тихомир Дринков-Тиши, наръган 7-8 пъти с нож и открит мъртъв в локва кръв пред дома на улица „ Шипка” 14 нощес.

Мъжът се е водел гадже на Даниела, известна повече като Диди, само че хубавицата въртяла и загадка връзка със Стельо, третия участник във вчерашния запой, минал в кавга с съдбовен край, описаха осведомени .

Според непотвърдена информация Даниела е била бременна от тайния си ухажор, а съмненията на Тихомир са провокирали абсурда.



Убититият Тихомир

Около 20.44 часа в неделя на тел.112 бил подаден сигнал за шумна препирня в къщата на улица „ Шипка”. Няколко минути по-късно постъпил нов сигнал за мъж в безпомощно положение, легнал пред същия адрес, обясниха от Министерство на вътрешните работи. Пристигналият лекарски екип единствено установил гибелта му от голям брой прободни рани.

Полицията е задържала за 24 часа Даниела и Стельо, които се разпитват за вчерашния екшън. Образувано е досъдебно произвеждане, а дейностите по следствието не престават под наблюдението на Софийска окръжна прокуратура. Предстои материалите да бъдат докладвани в съда в оглед взимане на непрекъсната мярка за неотклонение на причинителите.

Първоначалната версия е, че бременната Даниела е нанесла съдбовният удар, само че по-късно любовникът ѝ е направил цялостни признания. Към момента е открито оръжието, с което се счита, че е осъществено закононарушението. Те са се седнали да се почерпят, при което е зародил скандал и мъжът е потърпевш, прецизираха от прокуратурата.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР