29-годишна жителка на село Стефан Караджа е в ареста за

...
29-годишна жителка на село Стефан Караджа е в ареста за
Коментари Харесай

Млада жена отива на съд за палеж на микробус във Варненско

29-годишна жителка на село Стефан Караджа е в ареста за палеж на товарен микробус , оповестиха от ОДМВР-Варна.

По първична информация към 7 часа в събота е бил подаден сигнал за горящата кола, намираща се на входа на стадиона в село Стефан Караджа. След подхванатите незабавно оперативно-издирвателни дейности служителите на реда от Районното ръководство в Девня открили и задържали младата жена .

По случая е формирано досъдебно произвеждане.
 Няколко камиона горяха в София
Няколко камиона горяха в София

По неофициална информация те са на столична сметосъбираща компания

По информация на прокуратурата дамата е 28-годишна. Срещу нея е повдигнато обвиняване. Тя не е престъпно проявена и не е осъждана за други закононарушения. Пусната е от ареста против 300 лева гаранция.

Запаленият микробус е бил " Мерцедес ". Палежът е осъществен към 6:30 ч. на 11 юни 2022 година. Бусът е бил паркиран покрай стадиона в селото. Подпалвачката и притежателят му се познавали и сред тях зародил спор вечерта преди случая.

През нощта дамата се забавлявала с компания отвън селото. На сутринта тя се върнала, отишла до транспортното средство като била готова с туба бензин и запалка . Заляла микробуса със запалителната течност и го запалила. След това се прибрала в дома си, където часове по-късно била арестувана.

Работата по документирането на случая и събирането на доказателства продължава.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР