29-годишна жена от България e била задържана от гръцката полиция

...
29-годишна жена от България e била задържана от гръцката полиция
Коментари Харесай

Заловиха българка с микробус, пълен с бежанци

29-годишна жена от България e била арестувана от гръцката полиция покрай граничния град Комотини по съмнение за трафик на хора.

В микробуса, който тя карала, били открити 20 бежанци и мигранти, заяви " Български вести ". Полицията подозира, че мигрантите, множеството от Сирия, са прекосили граничната река Еврос сред Гърция и Турция.

При различен случай органите на реда са арестували за трафик на хора 31-годишен мъж от Пакистан в колата му имало 8 мигранти от Пакистан и Мианма. Властите подозират, че двамата водачи са част от по-голяма контрабандна група.
Междувременно, към 200 души съумяха да преминат границата сред Мароко и Испания в анклава Мелиля след взлом на граничната ограда.

Един чиновник на силите на реда е бил ранен след офанзива от страна на мигрант, а четирима души са получили здравна помощ поради пострадвания по време на прекосяването.

Бежанците постоянно се пробват да доближат до двата испански анклава на мароканска територия – Сеута и Малиля, като прескочат оградата, която ги отделя.
тагове българка микробус бежанци заловена
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР