29-годишна британка е открита мъртва в дома на свой приятел

...
29-годишна британка е открита мъртва в дома на свой приятел
Коментари Харесай

Ослепително красива британка не дойде на собственото си парти! Малко по-късно полицаи я откриха мъртва в леглото

29-годишна британка е открита мъртва в дома на собствен другар в Кроули, Западен Съсекс. Кристина Абътс работела като маркетинг съветник, обичала модата, пътешествията и водела деен обществен живот. За финален път се видяла с родителите си през април тази година.

Те я поздравили в WhatsApp за 29-ата й годишнина, а Кристина незабавно дала отговор: „ Много ви благодаря. До скоро. Обичам ви!”.



Приятелите й подали сигнал в полицията, откакто Абътс не пристигнала на купона за рождения си ден. Полицаите пристигнали в жилището, който Кристина наглеждала, и я разкрили мъртва в леглото. По главата й имало рани от удар с тъп предмет. Следи от навлизане в жилището не са открити.



Органите на реда са арестували обвинения – 47-годишния предприемач Захид Насим. Родителите на 29-годишната британка настояват, че в никакъв случай не са чували името му. От полицията обаче настояват, че Кристина е познавала нападателя.



Майката и бащата на Кристина са съкрушени от тъга и не могат да си обяснят за какво килърът е направил закононарушението. „ Дъщеря ми беше доста красиво момиче, което имаше доста другари. Дори и не можем да си представим, че е имала врагове. Не можем да спрем да плачем”, споделя почерненият татко.


А майка й споделя, че от полицията съвсем не им дават информация за следствието. Те към момента са в незнание дали е намерено оръжието на убийството и по какъв начин нападателят е попаднал в жилището.

„ Искам единствено да го запитвам за какво. Защо го направи? Това е такава ужасяваща загуба. Сърцето ми е разрушено, цялото семейство е смазано от тъга... Вместо да честваме с нея, организираме погребението й”, споделя опечалената майка.

Съседи на задържания предприемач не могат да повярват, че той е съпричастен с кървавото безчовечие.



По думите им, той бил доста позитивен и добър човек.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР