29-годишна бременна жена е починала вчера в болницата в Дулово

...
29-годишна бременна жена е починала вчера в болницата в Дулово
Коментари Харесай

Бременна почина в болницата в Дулово ден преди да роди третото си дете

29-годишна бременна жена е умряла през вчерашния ден в болничното заведение в Дулово ден преди да даде живот на третото си дете. За нещастието удостовери окръжният прокурор на Силистра Теодор Желев.
Още по тематиката
Джеврие Юнуз очаквала момченце. Наблюдаващият я гинеколог доктор Любомир Минков съобщи, че бременната не е имала никакви проблеми по време на бременността. 29-годишната жена, която е от село Водно, не е имала проблеми и при предходните две бременности. Тя има две момиченца - на 5 и 2 години.

По думите на гинеколога, терминът на Джеврие бил за 12 октомври, само че защото предходните раждания са били посредством секцио и третото раждане трябвало да е посредством интервенция. Затова Джеврие трябвало да бъде призната в болничното заведение в Дулово през вчерашния ден и през днешния ден да бъде оперирана.

В понеделник към 4.20 часа обаче бременната се оплакала на брачна половинка си, че й е неприятно и й причернява. Мъжът се обадил на татко си, който пък подал сигнал на тел. 112.

" Линейката от Дулово пристигна за 5-10 минути, само че на мен ми се сториха 60. Предната вечер бяхме до късно дружно. Джеврие даже приказва радостна със брачната половинка ми, която работи в Турция ", описа Ердинч Мехмед, свекър на Джеврие, представен от " 24 часа ".

Младата жена е призната незабавно в болничното заведение в Дулово, а от Силистра бързо дошъл и доктор Минков.

" Тя беше в тежко положение. Изпадна в клинична гибел и пристъпихме към реанимационни мероприятия, само че нищо не оказа помощ. Нямам пояснение какво се случи и каква е повода. Аутопсията ще покаже, разяснява гинекологът.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Очакват се резултатите от съдебно-медицинската експертиза.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР