29-годишен мъж от Ямбол с умствена изостаналост е в неизвестност

...
29-годишен мъж от Ямбол с умствена изостаналост е в неизвестност
Коментари Харесай

От 12 дни няма следа от 29-годишен мъж от Ямбол

29-годишен мъж от Ямбол с умствена назадничавост е в неопределеност към този момент 12 дни, а фамилията и полицията го търсят.
Прочетете още
„ За последно го видях при магазина и му споделих да се прибира. Беше с колело. Моля всеки, който го види, да го задържи и да се обадят. Той не е нападателен “, изясни Нина Вълкова, сестра на изчезналия Цветелин.

Тя добави, че мъжът е доста лековерен и би тръгнал с всеки, който му каже. Заради заболяване Цветелин Стоянов пие медикаменти, само че към този момент втора седмица е без терапия.

„ Много сме обезпокоени. 12 дни къде е това дете? Гладен, жаден, не знаем къде е. Някой затвори ли го “, добави Нина Вълкова пред БТВ.

Цветелин Стоянов е разгласен за национално търсене.

В Перник продължава издирването на Емил Боев. Вчера в търсенето на мъжа се включи и хеликоптер. Засега диря от изчезналия няма. В предходните 4 дни беше безусловно неразбираемо накъде е тръгнал Емил.

Вчера околните са се натъкнали на такава. Те споделят, че той е сниман от охранителна камера на плантация. На нея се вижда по какъв начин мъж минава, а съгласно околните му той е мощно объркан, пробва се да влезе през оградата и след това потегля.

Издирването през вчерашния ден не за жалост не даде резултат. Иначе в издирвателната акция през вчерашния ден се включи и хеликоптер, както и екипи на полицията и на пожарната и доста доброволци.

Очаква се издирвателната акция през днешния ден да започва в 10:00 ч. Близките приканват за това всеки, който има предпочитание да се включи и да взе участие в издирването, да се координира с полицията.

Емил Боев се търси и със профилирана техника и съществуването на хора, които се пристигнали независимо в гората първо е рисково, на второ място пречи на профилираната техника като термо камери, които засичат излишно придвижване.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР