29-годишен мъж от мездренското село Върбешница е бил задържан в

...
29-годишен мъж от мездренското село Върбешница е бил задържан в
Коментари Харесай

Руския пак се развихри с ловната си пушка, във Върбешница живеят в непрестанен страх от кървава вендета

29-годишен мъж от мездренското село Върбешница е бил арестуван в ареста на полицейското ръководство на железничарския град поради убийството на домашно куче. Срещу Тихомир Г. е формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по чл.325 б, ал.1 от наказателния кодекс, оповестяват от полицията във Враца. От там допълват, че сигнал за случая е подаден в събота, малко преди 21.30 часа от притежател на домашно куче във Върбешница, който прецизирал, че познато на него лице е застреляло с ловната си пушка неговото куче в двора.

Дежурната оперативна група открила, че животното е убито с 2 патрона в гръдната област. Извършителят – Тихомир Г., на 29 години, е предал непринудено ловната си пушка „ ИЖ “, 12-и диаметър. Оръжието е законно притежавано.

Това е вторият сходен случай в Мездренско през последните 2 седмици. Първият случай се е разиграл в село, покрай железничарския град в края на месец юли.

По данни на „ Конкурент”, стрелецът от Върбешница е прочут с прякора си Руския. Местните, които желаят да останат анонимни от боязън да не последва вендета, описват, че младият мъж не за първи път вилнее с ловната си пушка. Преди към година той умъртвил на място скитащо по улиците куче. Тогава обяснението било, че „ помиярът атакува хората “. Подобно опрощение било употребявано и в събота, когато Руския се върнал подпийнал от празненство, с което бил открит ловния сезон за отстрел на дръпнат дивеч.

Хора от Върбешница описват, че 29-годишният мъж не е с неприятен манталитет, само че когато пийне, става неуправляем. Разнася ловната си пушка, която е законно записана, и внушава почит у близките. Местните споделят, че Гоцов се бил хвалил, че никой не може да му направи нищо, тъй като има дебели връзки в полицията. Дано този път не му се размине, кръстят се във Върбешница.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР