29-годишен автор на два грабежа беше разкрит от служителите на

...
29-годишен автор на два грабежа беше разкрит от служителите на
Коментари Харесай

Епидемия от кражби и грабежи, вижте жертвите

29-годишен създател на два грабежа беше оголен от чиновниците на реда в Пловдив. Работата по издирването му почнала в събота. Тогава, към 4 сутринта, 16-годишен младеж се оплакал, че на улица „ Победа “ чужд му издърпал състезателен сак с облекла и персонални движимости.

Със случая се захванали криминалисти на Трето районно управление (на МВР). Заедно с сътрудниците им от Второ районно управление (на МВР) проверяващите открили, че похищението е дело на 29-годишния пловдивчанин, който е. престъпно проявен и осъждан. Вчера той е бил арестуван за едно денонощие в полицейския арест. Допълнително са събрани доказателства, че при започване на месеца, на бул. „ България “, по сходен метод той лишил от 50-годишна жена дамска чанта с над 1000 лв.. Предстои материалите по формираните досъдебни производства да бъдат докладвани в районната прокуратура.

Вчера, за същото закононарушение в районното ръководство в Първомай се озовали трима малолетни познайници на полицията, на 17, 15 и 14 години. Те са обвинени за това, че в събота на кръстовище в града нападнали 65-годишна жена и й лишили дамската чанта, откакто я повалили на земята.

За сходно действие в килията лежи и престъпно проявен асеновградчанин. Той е притеглен като обвинен за поредна кражба. 47-годишният мъж бил арестуван, откакто в петък отмъкнал оставени пред входна врата на частен адрес в Асеновград два чифта маркови маратонки и кожени боти на обща стойност 500 лв.. С разпореждане на районната прокуратура на причинителя било повдигнато обвиняване, наведен е в ареста за период до 72 часа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР