28-ят слънчев ден е отреден на тайнствата на Земята. Това

...
28-ят слънчев ден е отреден на тайнствата на Земята. Това
Коментари Харесай

Астрологът Ивелина Пенчева: Ден на битка със злото е! Не лягайте за операция, опасно е дори да се обръснете

28-ят безоблачен ден е предназначен на тайнствата на Земята. Това е тежък ден, когато от Земята могат да излязат нечисти Духове, написа астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за bulgaria.utre.bg. По чувствата на тялото през днешния ден може да се съди за положението на човешката душа, прибавя тя.

„ Според слънчевия календар, в случай че човек усеща някаква тежест, това е обикновено и дори е хубаво, само че в случай че усеща лекост, напредък на силите, това не е добре и може да свидетелства за вселяване в индивида на бесове (тъмни сили). Наблюдавайте себе си! Ако през днешния ден имате прилив на сили и ви върви във всичко, това е неприятен знак и значи, че ви изкушават злите сили и нещо не вършиме както би трябвало. Това е ден на борба със злото. Откажете се от всички значими каузи! Да не се стартира нищо ново! “, поучава астрологът.

„ Усещането за тежест и нечистотия в тялото в този ден е обикновено. Хубаво е да изчистите всичко в близост – жилището, тялото, Душата, да се борите с паразитите и други несгоди. Денят е обвързван с смяна на името. Добре е да се заемете с подготвяне на билкови настойки и медикаменти, само че те не би трябвало да се употребяват в този момент. Проявете внимание и угриженост към околните си! С признателност приемайте всяка помощ! Ден за отработване на отрицателната карма, за решение на минали проблеми. Добре е за усамотение, медитации. Полезно е да се медитира, да се четат мантри “, прибавя Ивелина Пенчева.

„ В никакъв случай не се поддавайте на провокации и отбягвайте изкушенията и съблазните денем! Не се предлага да се осквернява земята (чрез храчене, плюене, секнене, мятане на отпадъци), само че може да се работи с нея. Не би трябвало да се желае злото на никого. Да не се убиват животни! Не би трябвало да се пролива кръв и да се осквернява въздухът. Не се предлага да се гълтат таблетки в огромни количества и да се стартира съществено лекуване. По опция да се отсрочат и интервенциите. Не е добре да се разболеете в този ден. Неблагоприятно е да се пуска кръв, да режете от косите си, да се бръснете, да боледувате. Дори половите контакти са неподходящи “, предизвестява астрологът.

„ На приготвянето на храната е нужно да се отдели особено внимание. Приложете разделно хранене! Да не се яде това, което съдържа кръв. Добре е да се опече свеж самун. Може да пийнете алкохол, за предпочитане вино, само че в дребни количества и то във втората половина на деня “, поучава Ивелина Пенчева.

„ Цветовете, които можете да употребявате в облеклото, са черен, тъмно-син и кафяв. Да се заобикалят жълто, алено и оранжево. Жените, които в този ден са неразположени и болните хора би трябвало да носят защитни цветове, да вземем за пример сиво “, прибавя астрологът.
Според нея сънищата могат да бъдат тежки и цялостни с кошмари.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР