28 сигнала в МВР за Нотариуса, 6 от тях подал

...
28 сигнала в МВР за Нотариуса, 6 от тях подал
Коментари Харесай

28 сигнала в МВР за Нотариуса, 6 от тях подал и той


28 сигнала в Министерство на вътрешните работи за Нотариуса, 6 от тях подал и той. 28 са сигналите в полицията, от които 22 са против Мартин Божанов-Нотариуса, а 6 са от него. Сигналите в ГДБОП са за търговия с въздействие и пране на пари и постъпиха в един и същи интервал. Има няколко сигнала, в това число и от Антикорупционния фонд, от някогашната му жена Адриана. Това заяви вътрешният министър Калин Стоянов. Като
някогашен началник на ГДБОП той беше безапелационен,
че от тази работа не е изтичала информация към Нотариуса и в случай че Бойко Рашков или някой различен има такава информация, той би следвало да сезира “Вътрешна сигурност ” в Министерство на вътрешните работи.

“Ние работим най-вече по осъщественото ликвидиране, не сме работили по посока кой и дали въобще е ходил в частния клуб SS на Божанов ”, сподели още Стоянов по bTV. За следващ път той отхвърли да отговори по въпроса дали Нотариуса е бил помощник на Министерство на вътрешните работи,
както и дали служители на реда са взели участие в защитата му.
Междувременно краткотрайната парламентарна комисия за активността на групата към Мартин Божанов реши да изиска от Министерство на вътрешните работи информация за това дали Мартин Божанов е бил конфиденциален помощник на полицията.
Информацията ще отиде в секретното деловодство
на Народното събрание, където депутатите ще могат да се срещнат с нея, уточни ръководителят на комисията Никола Минчев. Причината е, че този вид информация е класифицирана.

Вчера комисията изслуша Ивайла Бакалова и ресторантьора Веселин Денков по мотив
обществено изнесени данни за оказване на напън от него.
В предходното съвещание бяха изслушани прокурор Невена Зартова и четиримата и някогашни заместник-ръководители на Софийска районна прокуратура, арбитър Владислава Цариградска и гръцкия предприемач Йоаким Каламарис.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР