28 септември 2023 г. Откриване на новата академична 2023-2024 година

...
28 септември 2023 г. Откриване на новата академична 2023-2024 година
Коментари Харесай

Начало на академичната учебна година във Филиал Силистра на Русенския университет

28 септември 2023 година Откриване на новата академична 2023-2024 година във Филиал Силистра на Русенски университет „ Ангел Кънчев “. Тържество по връчване на дипломи на абитуриенти. На идващия ден – 29 септември, е церемонията в „ Канев център “ в град Русе с акцент – показване на първенците в разнообразни специалности от „ Випуск 2023 година “ на Русенския университет.

В тържеството в Силистра по покана на шефа на Филиала доцент Румяна Лебедова се включиха регионалният шеф Минчо Йорданов, проф. Пламен Даскалов – заместител ректор на Университета, заместник-деканите на три от факултетите в Русе: доцент Анка Кръстева, доцент Светлозар Цанков и доцент Симеон Илиев, както и доцент Валентин Стоянов – шеф на Филиал Силистра в интервала 2018-2020 година Студентите и гостите на тържеството бяха приветствани от представителя на държавната власт за област Силистра и от заместника на ректора учен Христо Белоев - почетен жител на Силистра.

Випускници от разнообразни специалности получиха дипломите са за приключено висше обучение в бакалавърски стратегии в педагогическите и в инженерните специалности. От името на абитуриентите благодарствено слово изнесе Красимира Недкова – ръководител на Студентския съвет. С подарък преносим компютър от Сдружение „ Рицари на положителното “ бе наградена отличничката Атанаска Караолова отфилологическото направление. Около 300 са студентите, които тази година ще се образоват във Филиал Силистра.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР