28 кадъра на Българската федерация по художествена гимнастика ще бъдат

...
28 кадъра на Българската федерация по художествена гимнастика ще бъдат
Коментари Харесай

Изложба на Златните момичета се открива на 21-и август в София

28 фрагмента на Българската федерация по художествена гимнастика ще бъдат изложени сред 20-и август и 5-и септември в градската градина до Народен спектакъл „ Иван Вазов “
Между 10-и и 16-и септември България ще събере най-талантливите състезателки по художествена гимнастика за най-значимото съревнование в спорта. Поводът е Световното състезание по художествена гимнастика, което ще се организира в зала „ Арена Армеец “ тази есен. Само няколко седмици преди началото на едно от огромните спортни събития в света за годината, в София ще се открие неповторима галерия, отдадена на „ Златните девойки “. Всички фрагменти ще показват последните години на художествената гимнастика и ще слагат акцент върху девойките, които от 10 септември ще се борят за медалите в София.
" С тази галерия желаем да доближим всички хора до нашия спорт и да представим сегашния тим. Нека всеки, който още не е идвал на съревнование да мине през изложбата и след това, сигурна съм, ще му се прииска да пристигна в залата и да поддържа тези прелестни девойки ", споделя Илиана Раева президент на БФХГ, която ще участва на откриването на 21-и август.
Официалното разкриване на изложбата ще се организира на 21-и август от 12:30 часа в градската градина до Народния спектакъл. Всеки който желае да се види онлайн с националните тимове на България и техните треньори, посланика на Световното - Мария Петрова, талисмана на Световното - Радина Филипова, Росина Атанасова, общоприет секретар на БФХГ и шефът на националните тимове Деспа Кателиева е добре пристигнал в 12:30 часа в градската градина.
Световното състезание по художествена гимнастика в София ще се организира от 10 до 16 септември 2018 година в зала „ Арена Армеец “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР