28-годишният Викторио Александров остава под домашен арест след последното заседание

...
28-годишният Викторио Александров остава под домашен арест след последното заседание
Коментари Харесай

Под домашен арест остава Викторио, който уби приятелката си и дъщеричката им

 28-годишният Викторио Александров остава под домакински арест след последното съвещание на Софийски градски съд по случая с убийството на Дарина Министерска и Никол Александрова, оповестява Канал 3. Свидетелски показания разкриха последните часове на Дарина и 1-годишната Никол, като стана ясно, че майката е разкрила оръжие в дома си в кв. " Надежда " няколко дни преди да бъде убита.

Служители в заведението, в което Викторио е бил забелязан за последно с детето, описват също, че мъжът е бил в несъответстващо положение. Обвиняемият за двойното ликвидиране резервира безмълвие в съда, до момента в който лелята на Дарина показа, че в последните дни фамилията било разграничено и околните на жертвата са се пробвали да я опазят, откакто тя изразила опасения за живота си.

Припомняме, че на 29 октомври 2018 година бебето Никол бе открито с огнестрелна рана в главата, а майката Дарина с два смъртоносно патрона. Телата им бяха открити от майката на потърпевшата, а часове по-късно е хванат и Викторио, за който се счита, че е фактическият причинител на убийствата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР