28-годишният полски нападател Фабиан Пясецки, който играе за полския шампион

...
28-годишният полски нападател Фабиан Пясецки, който играе за полския шампион
Коментари Харесай

Ивайло Петев е готов да харчи пари, за да вдигне класата на Университатя

28-годишният полски нападател Фабиан Пясецки, който играе за полския първенец Раков (Ченстохова), е вид номер 1 за офанзивата на Университатя (Крайова) и персонално е утвърден от българския старши треньор Ивайло Петев, написа уеб сайтът gsp.ro, който първо черпи информация от Meczyki.pl.

До момента Пясецки е вкарал 3 гола в 30 мача във всички шампионати - състезание, квалификации в Шампионската лига, Лига Европа и локалните купи. Договорът на играча е до юни 2026-а година, тъй че в случай че желаят да го привлекат в Крайова, шефовете на Петев би трябвало да подготвят 300 хиляди евро. 1,86-метровият нападател до момента е играл единствено в Полша за тимове като Гурник Забже, Миедз Легница, Заглембе Сосновец, Шльонск Вроцлав, Стал Миелец и Раков.

До момента Ивайло Петев притегли бранителя Денил Малдонадо от Хондурас чартърен до края на сезона, както и универсалният финландец Пири Соири. Третото предпочитание на българския експерт е да укрепи офанзивата и точно по тази причина се е насочил към състезател, който през есента е натрупал мачове в европейските шампионати.

Иначе Университатя (Крайова) завърши зимния си лагер в Турция с 1:1 в контрола с чешкия Словацко (Ухерске Храдище). Веднага по-късно хората на Ивайло Петев се прибираха вкъщи и чакат подновяването на шампионата през уикенда. Университатя (Крайова), заемащ 3-о място в класирането с 34 точки, посреща първенеца Фарул (Констанца).
 Петев стартира с прехвърлянията в Университатя, желае трима нови
Петев стартира с прехвърлянията в Университатя, желае трима нови

Президентът на клуба поддържа проектите му за селекция
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР