Нападателят на Рексам Пол Мълин ще се възстановява в дома на Роб МакЕлхени след контузия, получена в приятелския мач с Манчестър Юнайтед

...
28-годишният играч беше откаран в болница през първото полувреме с
Коментари Харесай

28-годишният играч беше откаран в болница през първото полувреме с прободен бял дроб след безразсъдно предизвикателство от страна на Юнайтед вратаря Нейтън Бишоп.

Той ще пропусне първия мач на Червените дракони в Английската футболна лига (EFL) от 15 сезона у дома срещу MK Dons в събота.

„The Paul това е опустошително за клуба, но отново това е контактен спорт и нещата се случват“, каза МакЕлхени пред Максин Хюз от S4C.

„Той е добре, току-що писах с него тази сутрин. Той е в Сан Диего и отива да дойде и да остане при нас за няколко седмици, докато той може да си тръгне и да се върне в Уелс."

Тълпи се събраха, за да отпразнуват промоцията на мъжкия и женския отбор на Wrexham AFC

Wrexham AFC беше купен от и е Съсъздателят на Always Sunny in Philadelphia Роб МакЕлхени през 2020 г.

Служещ полицай е изправен пред съда, обвинен в сексуално насилие над младо момиче

Пътят на клуба е документиран в документален филм на Disney+, Добре дошли в Рексам, който .

Дългоочакваното завръщане на клуба в EFL беше отпразнувано с парад с открити автобуси, на който се събраха десетки хиляди празнуват победата.

„Имахме този парад в града и мисля, че местните власти смятаха, че ще се появят около 20 000-25 000 души, а имаше 40 000 души, така че изглеждаше и се чувстваше, че целият град излез", каза той.

"Не беше, за да празнуваме нас и дори не знам дали беше, за да празнуваме самите играчи или организацията. Това, в което ми се иска да вярвам, е, че хората идват да празнуват себе си и да празнуват общността, всички се събират като едно и най-накрая получават това, което заслужават, което е победа.“

Прочетете повече:
Рексам: Холивудската мечта, която се превърна в реалност

Райън Рейнолдс иска повече филмова работа в Уелс след срещата на Риши Сунак

МакЕлхени и мениджъра Фил Паркинсън , се надяват, че Лига 1 може да бъде в ръцете на Рексам.

„Това е почти изцяло съставът от миналата година. Подписахме с много малко нови играчи, за които знам, че са добре дошли“, добави той.

„Но това е почти същото, повечето от същия отбор, който спечели миналата година така че химията е безкрайна и Фил [Паркинсън] наистина вярва, че имаме шанс отново да бъдем повишени."

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР