28-годишният британски гражданин Давид Бодил е задържан в плевенското село

...
28-годишният британски гражданин Давид Бодил е задържан в плевенското село
Коментари Харесай

Сийка Милева: Давид Бодил е описан е като особено опасен и въоръжен

28-годишният английски жител Давид Бодил е арестуван в плевенското село Любеново в 16 ч. през днешния ден, сподели за bTV представителят на основния прокурор Сийка Милева.

Той е разгласен за търсене с алена бюлетина от Интерпол. В нея е маркиран като изключително рисков, въоръжен и нападателен, сподели тя. „ По линия на интернационалния продан разполагаме с информация, че в дома му във Англия са открити взривни субстанции, както и упътвания и чертежи за правене на взривни устройства “, осведоми Сийка Милева.

Британският жител ще бъде арестуван за период до 72 часа. Предстои да бъде стартирана процедура по екстрадицията му. „ Чакаме да получим заповед за арест, която ще даде съображение на сътрудниците от Окръжната прокуратура в Плевен да внесат искане за мярка за неотклонение и да предизвикват екстрадиционното произвеждане. Съдът е този, който ще реши дали да съобщи лицето, или да откаже “, разясни представителят на основния прокурор.

Сийка Милева не пожела да разяснява появилата се информация, че британецът се е настанил в биофермата на депутата от " Демократична България " Албена Симеонова. Тя само съобщи, че " всеки носи отговорност за своите дейности ". 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР