28-годишният Божан Д. И., който бе жестоко убит от приятелката

...
28-годишният Божан Д. И., който бе жестоко убит от приятелката
Коментари Харесай

Първи подробности след жестокото убийство в Кючука СНИМКА

28-годишният Божан Д. И., който бе грубо погубен от приятелката си в пловдивския квартал " Кючук Париж " в четвъртък, бил върл геймър и купонджия. Това споделиха пред " Марица " хора от приятелския му кръг. Информацията се удостоверява и от изявленията в профила му в обществените мрежи.

Всеки втори пост на Божан е за празненство с рап и техно музика в Пловдив, че даже и в София. Често е споделял и клипчета от компютърни игри, както и филмови откъси на такива, които следва да излязат.



Списъкът с харесвани от него страници пък сочи, че се е увличал по дрифта. Присъединил се е към няколко такива групи и е реагирал на доста сходни изявления. Много евентуално да е бил просто почитател на дрифтърски осъществявания, само че да не ги е практикувал, защото негови познати не го свързват с този вид рискови занимания.

Всички са разтресени от жестокото ликвидиране в Кючука. Не си изясняват каква може да е повода довела до отнемането на живота му. Все още няма и публична информация за претекста. 35-годишната му другарка е в ареста.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР