28-годишната певица Селена Гомес обмисля да се оттегли от музиката.

...
28-годишната певица Селена Гомес обмисля да се оттегли от музиката.
Коментари Харесай

Селена Гомес се готви да слиза от сцената - хората не я приемали достатъчно сериозно

28-годишната певица Селена Гомес обмисля да се отдръпна от музиката. Това показа тя в изявление за Vogue. Причината е повече от странна - усеща, че хората не я одобряват съществено.

Виж още: Красива, слаба и към този момент изцяло свободна от оковите: Адел е публично разведена

" Трудно е да продължаваш да се занимаваш с музика, когато хората не те приемата постоянно съществено ", споделя тя. " Имала съм моменти, в които се чудя какъв е смисълът и за какво не преставам да върша музика ", добавя още Гомес. 

Виж още: Семеен портрет: Илън Мъск сподели дребния X AE A-Xii, вижте какъв брой е пораснал синът на милиардера!

Конкретен образец е песента " Lose You to Love Me ", за която тя почувствала, че е най-хубавата ария, която е правила в миналото, само че за някои хора и тя не била задоволително добра. Всъщност за песента се счита, че е отдадена на някогашния ѝ, Джъстин Бийбър. Песента означи някои върхове, само че не бе номинирана за Грами.

" Мисля, че има доста хора, които се любуват на музиката ми и съм им признателна. Мисля обаче, че със идващия албум ще е друго. Искам да се опитам още един път преди да се отдръпва от музиката ", споделя тя. 

Виж още: За пети път " горчиво ": Никълъс Кейдж подвигна женитба, взе си 26-годишна японка за младоженка

А с какво ще се занимава Селена Гомес, в случай че се откаже от музиката? най-вероятно с продуциране. Тя споделя, че желае и да направи " същински " опит в актьорството. 

Изображение: https://www.instagram.com/selenagomez/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР