28-годишната австралийка Джеси О’Брайън е известна в Инстаграм като преподавателка

...
28-годишната австралийка Джеси О’Брайън е известна в Инстаграм като преподавателка
Коментари Харесай

Преподавателка по гола йога се опълчи срещу моделите plus-size

28-годишната австралийка Джеси О’Брайън е известна в " Инстаграм " като преподавателка по гола йога. Тя постоянно е обект на рецензии и злостни мнения и споделя какъв брой обидно ѝ става от тях.

Джеси се занимава с йога от 7 години и към този момент има подготовка професионален треньор. Веднъж тя била на екскурзия в Португалия и там разкрила за себе си голата йога.

Главната цел на този тип медитация без облекла е да заобичаш себе си подобен какъвто си. Джеси организира занятията си най-вече на нудистките плажове.

" Йогата е непосредствено обвързвана с разсъдъка, тялото и духа. Голите занимания усилват духа ", счита тя.

Джеси споделя, че постоянно е обект на злостни рецензии в Instagram, че била доста слаба.
" Нима поради обстоятелството, че съм слаба, грижа се за здравето си и постоянно демонстрирам резултата с голи фотоси, заслужавам по-малко добрина ", ядосва се Джеси на злобарите.

Тя е разочарована от обстоятелството, че актуалните стандарти скапват хората. В момента всички поддържат моделите plus-size, а слабите девойки са обект на рецензии и насмешки.

Джеси споделя, че в този момент назовават самовлюбени стройните девойки, които демонстрират хубавите си тела. Същевременно моделите plus-size са гневно толерирани и пробутвани на стилните сцени. Преподавателката по гола йога счита, че това е дискриминация и че не би трябвало да има двойни стандарти.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР