28-годишен варненец е засечен да шофира лек автомобил Фолксваген“ под

...
28-годишен варненец е засечен да шофира лек автомобил Фолксваген“ под
Коментари Харесай

Осъдиха трима по бързата процедура за шофиране след употреба на наркотици

28-годишен варненец е засечен да кара лек автомобил " Фолксваген “ под влияние на опиат на 21 януари тази година в квартал " Виница “, по посока околност " Аладжа манастир “. Това оповестиха от Районен съд - Варна Varna24.bg.

При инспекция тогава с дрегер-тест на лидера се открива, че той ръководи автомобила след приложимост на канабис. За съответното действие съдът утвърди съглашение, с което на подсъдимия бе наложено наказване от 3 месеца отнемане от независимост, отсрочено с 3 години изпитателен период, както и отнемане от правоуправление за период от 9 месеца.

При осъществена на 22 януари т. год. във Варна от полицейски екип инспекция с дрегер на 31-годишен лидер, управлявал лек автомобил " БМВ “ се открива, че той кара след приложимост на кокаин и амфетамин.  Пред съда подсъдимият призна виновността си и му беше наложено условно наказване от 3 месеца отнемане от независимост, като бе лишен от право да кара в продължение на 1 година.

В бързо произвеждане и още веднъж по силата на утвърдено съглашение с признание на виновността, съдът наложи на 32-годишен лидер от Разград условно наказване от 4 месеца отнемане от независимост, с три години изпитателен период. Подсъдимият бе лишен още от право да ръководи МПС за интервал от 10 месеца. На 14 януари т.год. при инспекция в региона на пътния възел на Летище - Варна, той е заловен зад кормилото на лек автомобил " Мерцедес “ да кара след приложимост на наркотични субстанции – амфетамин и метамфетамин.

Одобрените от съда съглашения са дефинитивни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР