28-годишен мъж прекоси бурно море и вървя часове наред пеша,

...
28-годишен мъж прекоси бурно море и вървя часове наред пеша,
Коментари Харесай

Мъж прекоси бурно море за среща с жена – хвърлили го в затвора

28-годишен мъж прекоси бурно море и ходя часове наред пешком, с цел да се срещне с обичаната си… само че беше хвърлен в пандиза. Причината – нарушил противоепидемичните ограничения.

Дейл Маклафлан от Южна Шотландия се срещнал с обичаната си на остров Ман – английска самостоятелна територия в Ирландско море – през лятото. Мъжът работел там, само че откакто договорът му изминал, той не съумял да се върне повече.

Заради пандемията от COVID-19 управляващите на острова забранили на територията му да се позволяват лица, които не са локални поданици.

В любовно обезсърчение Маклафлан наел джет, с който да прекосил скрито дистанцията от 40 км по море до неговата обичана. Преди да тръгне, мъжът пресметнал, че пътуването ще му отнеме към 40 минути, само че в действителност пътувал повече от четири часа през бурното море при температура от към 8 градуса по Целзий.

След като преодолял цялото разстояние, Маклафлан трябвало да измине пешком още 24 километра, с цел да стигне до дома на обичаната си.

Мъжът въпреки всичко съумял да се види с приятелката си, само че единствено за малко – скоро бил видян от полицията и бил задържан. 28-годишният мъж бил наказан на четири седмици затвор за „ съзнателно и предумишлено нарушение “ на разпоредбите за карантина на остров Ман.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР