277 мъже и жени от 13-ти МИР - Пазарджик са

...
277 мъже и жени от 13-ти МИР - Пазарджик са
Коментари Харесай

277 от Пазарджишко ще се борят за 9 депутатски кресла

277 мъже и дами от 13-ти МИР - Пазарджик са претенденти за народни представители в идващия парламент, оповестиха от локалната РИК. За присъединяване в парламентарните избори на 2-ри октомври са се записали общо 28 партии и обединения, а мандатите за посланичество в Народното събрание са още веднъж 9. 

В лидерските борби на регионално равнище един против различен се изправят знакови политически фигури като Делян Пеевски, Екатерина Захариев, Антоанета Цонева, Драгомир Стойнев, Ивайло Шотев, Стефан Балабанов и Станислав Балабанов. 

Начело на листата на обединението " ГЕРБ - Съюз на демократичните сили " още веднъж е Екатерина Захариева. Стар нов лидер има и тази на " Българска социалистическа партия за България " в лицето на Драгомир Стойнев. Икономистът Ивайло Шотев ще води още веднъж листата на Политическа партия " Продължаваме промяната ". " ИТН " също резервира лидерът си от предните избори - Станислав Балабанов. Същото се отнася и за " Демократична България ", където " керванът " с имена на кандидат-депутати се оглавява от Антоанета Цонева. 

Движение за права и свободи този път хвърля в Пазарджишко тежката си артилерия. Като лидер на листа се връща Делян Пеевски, следван компактно от Йордан Цонев. Начело на Политическа партия " Възраждане " е отново Стоян Таслаков, а водачът на Вътрешна македонска революционна организация в региона - Стефан Балабанов е първи в листата с претенденти за народни представители на " войводите ". 

Дебютантите в изборите - " Български напредък " на някогашния министър председател Стефан Янев дефинираха за лидер на своята листа предприемачът и общински консултант Благо Солов.   
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР