27-ото издание на един от най-големите кино фестивали у нас

...
27-ото издание на един от най-големите кино фестивали у нас
Коментари Харесай

Хайде на кино

27-ото издание на един от най-големите кино фестивали у нас е все по-близо - тази година София Филм Фест започва на 16 март.
 “Анна ”, “Блок ”, Боримир Илков-Боно, Тодор Мацанов, София Филм Фест и представянето на филмите на фестивала
Още изненади от София Филм Фест

Цели две вкупом

За най-нетърпеливите киномани има и положителни новини - предварителна стратегия ще има, започва на 9 март в Дома на киното и в Чешкия център с ретроспективи и специфичния конкурс " СФФ Тийн ". Фестивалните прожекции ще са в София, Пловдив, Бургас и Варна и ще продължат до 6 април, само че формалният завършек на СФФ ще бъде на 31 март.

Сега следват и още по-добрите вести. А те са, че от през днешния ден, 22 февруари, към този момент можем да си купим билети за филмите, които сме си набелязали. Начините са два - или онлайн на, или на касите на кината.

Сред тях са Кино Люмиер, Дом на киното, Филмотечно кино " Одеон ", Френски институт - зала " Славейков ", но билети ще могат да се купят и от Театър-лаборатория " Алма Алтер " на СУ " Св. Климент Охридски ", както и от касата на СФФ в билетния център на НДК (от 8 март).

Билети за фестивалните прожекции в Euro Cinema, Културен център " G8 ", Кино " Влайкова ", Cine Grand, ОКИ - Дом на културата  " Искър " и Дом на културата " Красно село " ще могат да се купуват от касите на съответните кина от този петък, 24 февруари.
 Оскари 2023, София Филм Фест и номинираните за премията филми, които ще забележим на фестивала тази година
7 претендиращи за Оскар кино лентата, които да гледаме на кино у нас

Чакането няма да е дълго

Билетите са на съществена цена от 12 лв., само че има понижение за студенти, възпитаници, пенсионери и хора в неравностойно състояние. Онлайн билетите са , а програмата с филмите на СФФ -.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР