27 март 2018 г., София – Wizz Air, една от

...
27 март 2018 г., София – Wizz Air, една от
Коментари Харесай

Нови дестинации от летище София само за 3 дни

27 март 2018 година, София – Wizz Air, една от най-бързо разрастващите се самолетни компании в Европа и най-големият нискотарифен транспортьор в ЦИЕ, пуска 4 нови извънредни маршрута от София. Само за 3 дни, от 25 март до 27 март, някои от най-слънчевите дестинации в Европа – Ница, Лисабон, Малага и Атина, ще се причислят към мрежата WIZZ.

Вчера, 26 март, бе началната дата на маршрута София-Ница, а през днешния ден българските пасажери ще имат шанса да се качат на борда на първите полети на WIZZ от София до Лисабон и Малага, които ще се извършват два пъти седмично. Полетите към гръцката столица стартираха на 25 март и ще бъдат ежедневни. Билетите за четирите нови маршрута към този момент са в продажба и могат да бъдат резервирани на wizzair.com или посредством мобилното приложение WIZZ на цени единствено от 9.99 евро/19.99 лева.*

С присъединението на Малага, Лисабон, Ница и Атина към мрежата WIZZ, услугите на самолетната компания от София ще набъбнат до 32 прелестни, нискотарифни маршрута, което в допълнение ще укрепи водещата позиция на Wizz Air на българския пазар (31% пазарен дял съгласно данни от март 2018 г.). В момента Wizz Air има осем самолета, основани в България – седем в София и един на летище Варна, и екипаж от над 300 чиновници, насочени към клиента. През 2017 година над 2,5 милиона пасажери са пътували с Wizz Air от и до България, което е с 47% повече спрямо 2016 година С обширната си мрежа през 2017 година самолетната компания е подкрепила косвено повече от 1800** работни места в обвързваните с нея промишлености.

Четирите нови маршрута на Wizz Air от българската столица са част от акцията #WIZZaroundEurope – най-големият действен скок в историята на самолетната компания. През идващите месеци до началото на юли общо 21 самолета ще бъдат разпределени по европейските бази на компанията, с цел да подкрепят стартирането на 70 нови маршрута и 700 спомагателни седмични полета. Разширяването на мрежата на WIZZ до лятото на 2018 година съставлява инвестиция от над 2 милиарда щатски долара*** и разкриване на 700 работни места за авиационни експерти, които ще се причислят към екипа на WIZZ, с цел да допринесат за възходящия триумф на компанията.

Пътниците ще имат опцията да отпразнуват тази впечатляваща агресия на самолетната компания. Следвайки хаштага #WIZZaroundEurope, те ще открият доста занимателни изненади и игри на страницата на компанията във Фейсбук. Освен това един благополучен пасажер на борда на първия полет на всеки един от новите 21 самолета ще има шанса да завоюва ваучер на стойност 1000 евро за пътувания с Wizz Air. Ваучерите ще бъдат скрити под инцидентно определени седалки, давайки опция на спечелилите да опознаят красивите направления от мрежата на Wizz Air.

Сорина Рац, в.и.д. Директор на отдел „ Корпоративни връзки “ в Wizz Air, съобщи: „ Развълнувани сме да прибавим четири чудесни дестинации единствено за 3 дни към нашата софийска мрежа. Това е един извънредно трогателен миг за Wizz Air и за нашите клиенти, като част от упоритостите ни да не стопираме да разширяваме мрежата си в Европа. Клиентите ни в България към този момент ще имат опцията да посетят пленителните градове и покрайнини на Лисабон, Малага, Ница и Атина, възползвайки се от преференциалните цени на Wizz Air, на борда на едни най-младите самолети в Европа. Сигурни сме, че новите направления ще очароват нашите клиенти, които обичат да пътешестват и са нетърпеливи да посетят новите, завладяващи дестинации, които мрежата на Wizz Air ще им предложи. “

Нова дестинация – Дни – Начало – Цени от****
Атина – до 7 седмични полета – 25 март 2018 година – 9.99 евро/19.99 лева
Ница – понеделник, петък – 26 март 2018 година – 44.99 евро/87.99 лева
Лисабон – вторник, събота – 27 март 2018 година – 89.99 евро/169.99
Малага – вторник, събота – 27 март 2018 година – 29.99 евро/58.99 лева.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР