27 лунен денДен на Нептун.Свързан е с водата и морските

...
27 лунен денДен на Нептун.Свързан е с водата и морските
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 4 ноември 2018 година

27 лунен ден

Ден на Нептун.

Свързан е с водата и морските пътешествия. В този ден се случва развой на приемане на съкровенни познания. Те пазят в себе си паметта за всички предишни лунни дни, за всички стадии на еволюцията на душата, реализирани по-рано.

Високоразвитите персони отчетливо усещат духовността на високото Учение. Целият свят им наподобява взаимосвързан. В този свят би трябвало да откриеш дълбочината на себе си и да предадеш това, което знаеш на другите хора.

В този ден би трябвало да се избавим от собственическите илюзии и да осъзнаем отговорността за всяка своя постъпка. Много са потребни водните процедури. По-добре да не се срещаме с открит огън. Препоръчват се медитация, целителство и молебствия.

Неделя ще е доста подобаващ и плодотворен за делово съдействие, за изглаждане на всевъзможни недоразумения в персоналните и бизнес връзки, само че всичко би трябвало да стане на база на взаимно схващане.

В същото време е удобен ден за сантиментални срещи, както и за бизнес съдействие.

Вече няма да бъдем по този начин прецизни, строги, педантични към работата си и към хората към нас, както и толкоз уверени в себе си. Ще търсим и ще се интересуваме от непознатото мнение. Ще търсим взаимоотношение с околния свят.

Денят ще ни даде доста сила, която няма да има край, даже и след приключването на работния ден.
Денят е много благоразположен за всичко, което е обвързвано с изкуство, с хубост. Ще желаеме и ще се стараем да изглеждаме красиви, изключително дамите, които в това време ще бъдат доста очарователни и доста женствени.

Добре е да наблегнем на леката храна и да увеличим приема на вода.

Уязвима е ендокринната система, жлезите с вътрешна секреция, кожата, пикочния мехур и бъбреците. Да не се вършат никакви операции на кожата. Благоприятно е за вадене на зъби, за лекуване на уши и пластични интервенции.

С доста Любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични съвещания:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР