27 лунен ден от 04:50 часа на 15 декември до

...
27 лунен ден от 04:50 часа на 15 декември до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 15 декември 2017

27 лунен ден от 04:50 часа на 15 декември до 05:50 часа на 16 декември

В този ден се случва развой на приемане на съкровени познания. Те пазят в себе си паметта за всички предишни лунни дни, за всички стадии на еволюцията на душата, реализирани по-рано.

Когато се молите да получите помощ, вие получавате надлежно малко, когато се молите и за другите, потокът на висшата сила извънредно нараства. В този ден би трябвало да се избавим от собственическите илюзии и да осъзнаем отговорността за всяка своя постъпка.

Възможно е да ни се появи мощна прочувствена и психическа нестабилност, и вътрешно неразположение и напрежение. Не вземайте решения, не бързайте с дейностите, думите и преценките си.

По някое време е вероятен спад на тонуса.

Много контакти и нови запознанства, нова сила ще има към нас, обвързвана най-много с връзката.

Ако би трябвало да водим договаряния, значими диалози, да създадем тактика за деяние, да се явим на изпит, да се отдадем на интелектуални действия, то през днешния ден е нашия ден – пълностоен и ефикасен.

Ще сме доста толерантни, ще си взаимодействаме прелестно със всички останали, ще усетим към себе си хармонична и положителна сила, която ще ни помогне в дейностите ни.

Но все пак, ще се оправим извънредно добре с всичките си значими и трансформиращи моменти и обстановки, тъй като ориста ни дава прелестни и удобни благоприятни условия да ги решим, както и да извлечем изгода и резултати от тях.

Уязвими са половите органи, допустимо е обострянето на хемороиди и на запек.

Да не се вършат интервенции на дебело черво и полови органи, в случай че естествено не е неотложно.

С доста Любов от

Ивелина Рускова, астролог

astroiva(at)abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР