27-инчовият геймърски монитор InZone M9 на Sony е практически телевизор

...
27-инчовият геймърски монитор InZone M9 на Sony е практически телевизор
Коментари Харесай

27-инчовият 4k монитор за игри на Sony е добър, но не и за 1800 лева добър

27-инчовият геймърски екран InZone M9 на Sony е на практика тв приемник от висок клас 4K Bravia с няколко отрязани функционалности (и повече от няколко инча). Той не може да обслужва вашите канали или приложения за стрийминг, само че този екран може да обезпечи локално затъмняване на цялостен набор за по-точно фоново осветление, което малко тв приемници и още по-малко монитори могат да създадат. Това е страховит екран, в случай че гледате доста HDR наличие на компютъра си — матовият панел наподобява ослепителен, подробен и превъзходен. Това е като да гледате в действителност добра телевизия, която в действителност не е телевизия, написа.

Но главната причина да похарчите 1800лв. за M9 е да играете игри и той дава отговор на дълъг лист от полета, които доста PC и PS5 геймъри чакат дълго време да видят. В допълнение към страхотния 4K (3840 x 2140) панел, той има два HDMI 2.1 врата, Nvidia G-Sync съгласуемост за PC, 144Hz променлива периодичност на освежаване (VRR), автоматизиран режим с ниска инертност (ALLM) и други страхотни PS5 -специфични HDR функционалности, които фанатиците на екрана ще оценят.

Освен неща, ориентирани към угаждане на най-специфичните геймъри, той има грациозен, въодушевен от PS5 дизайн, USB-C видео поддръжка и USB-A проход за свързване на аксесоари.

ДОБРИ НЕЩА

 - Много функционалности за PC и PS5 геймъри

 - Отличен надзор върху яркостта

 - Приложението InZone улеснява смяната на настройките на монитора

 ЛОШИ НЕЩА

 - Не са включени видео кабели

 - Винетиране към ъглите и на моменти цвят с петна

 - Ниска мощ от 15 W USB-C

 - Стойката не предлага огромна еластичност

За първия си 4K екран за игри, M9 на Sony не се проваля впечатляващо в нито една основна област. И въпреки всичко не всичко е изцяло вярно. Например, може да отнеме съвсем 10 секунди, до момента в който неговият автоматизиран входен селектор вероятно откри източника, който му дава видео, само че можете да пропуснете чакането, като ръчно превключите към вашия вход. Може би по-фрапиращото е, че Sony реши да не включва кабели към своя екран от 1800 лева, с изключение на зареждането.

Ще би трябвало да предоставите видео кабелите, които желаете да употребявате, без значение дали е HDMI 2.1 кабел с висока честотна лента, DisplayPort кабел или USB-C видео кабел. Нещо повече, даже ще би трябвало да предоставите собствен личен остарял USB-B към USB-A кабел, с цел да актуализирате фърмуера на монитора. Тези неща се насъбират и водят до смесени мисли по отношение на цена по отношение на качество.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР