27 и 18-годишни мъже от с. Козаревец са задържани за

...
27 и 18-годишни мъже от с. Козаревец са задържани за
Коментари Харесай

Двама от с. Козаревец задържани за наркотици

27 и 18-годишни мъже от с. Козаревец са арестувани за владеене на 4,5 грама амфетамини и 0,5 грама канабис. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Наркотични субстанции са иззели чиновници на полицейските ръководства в Г. Оряховица и Павликени в хода на извършени полицейски дейности.

Вчера, в железничарския град, те спрели за инспекция 27-годишен мъж от с. Козаревец, а при обиска у него разкрили 4 пакетчета, съдържащи бяло прахообразно вещество, с тегло към 4,5 грама. При полевия наркотест веществото е реагирало на амфетамин.

Мъжът е арестуван с полицейска мярка до 24 часа.

Същата заран бил тестван и 18-годишен от с. Градище от който са конфискувани 0.5 г канабис. Той също е арестуван с полицейска мярка до 24 часа. Срещу двамата са стартирани бързи производства. Предния ден, директно преди с. Козаревец, униформените спрели за инспекция таксиметров автомобил.

При претършуване на колата, под предната седалка те намерили плик, съдържащ към 15 грама листна маса, реагирала при полевия наркотест на марихуана. Установено е, че дрогата е на 18-годишен клиент от селото, прочут на полицията. Той е арестуван с полицейска мярка до 24 часа.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, а след отчет на материалите в прокуратурата е притеглен като обвинен, наложена му е мярка за неотклонение «подписка». Същия ден при инспекция в жилище в с. Горско Калугерово, населявано от 38-годишен мъж от гр. Бяла църква, чиновници на районно управление (на МВР) – Павликени иззели пликче с топчета, съдържащи канабис.

При последвали претърсвания в лек автомобил «Опел Вектра» и в жилище в гр. Бяла църква е открито и конфискувано още количество от същата дрога, възлизащо на 1.58 грама. Мъжът е арестуван с полицейска мярка до 24 часа. По случая е стартирано досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР