27-годишният Николаос Цитиридис е бил предпочетен за водещ на вечерното

...
27-годишният Николаос Цитиридис е бил предпочетен за водещ на вечерното
Коментари Харесай

Цитиридис изместил като водещ Милен Цветков

27-годишният Николаос Цитиридис е бил предпочетен за водещ на вечерното шоу на Би Ти Ви пред няколко родни звезди, писа „ Уикенд ”. През лятото на 2019 година, когато се е бистрила концепцията на занимателното предаване, което измести „ Шоуто на Слави ”, неопитният в телевизионния отрасъл грък въобще не е влизал в сметките на малкия екран. Цитиридис просто е трябвало да бъде в сценарния екип и да написа скечове. Неочаквано и за самия него обаче, на края се оказва любимец и поема шоуто.

Първоначално управлението на малкия екран си харесало безработния тогава Милен Цветков. Трагично починалият в зверска злополука публицист имал кариера и медиен облик, с каквито малко на брой негови сътрудници можели да се похвалят. Въпреки опита си Милен се явил на кастинг, защото по това време нямал постоянни приходи, а изплащал ипотечен заем. Цветков бил измежду любимците за ролята на водещ, само че в последния миг бил преместен от незнайният за всеобщия фен младок. Два месеца преди да бъде блъснат от дрогирания Кристиан Николов до момента в който чака на червен светофар , Милен претърпял следващото си отчаяние в живота с и. Вместо на него, шефовете на малкия екран се спрели на никому незнайния Николаос, който нямал особени искания към заплащането единствено, с цел да е на дребния екран.

„ Милен върви на два или три кастинга. Беше пред сключване на контракт за шоуто, даже към този момент планираше съответни рубрики, когато му се обадиха и споделиха, че отдръпват поканата. Това напряко го срина ”, споделят околните на трагично починалия публицист.

Междувременно за водещи били тествани още няколко известни лица, които имат опит пред камера. На кастинг се явили артистът и режисьор Ники Илиев, пеещият артист Орлин Павлов, водещият на „ Преди обед ” Александър Кадиев, актрисата Мария Силвестър, ковика Ненчо Балабанов и даже артиста Асен Блатечки. Сред мераклиите бил и панелистът в „ На кафе ” Георги Блажев.

„ Снимките бяха същинска злополука. Никой не седеше добре на екран. Единствено Милен беше на равнище, само че шефовете на Би Ти Ви решиха, че е прекомерно експлоатиран като лице и не е техния човек ”, разкри информиран с пробните фотоси източник на „ Уикенд ”. Екипът почнал да се отчайва, че не могат да намерят подобаващ водещ.

Тогава Николаос Цитиридис излязъл на сцената, с цел да показва на следващия тестван по какъв начин да застане и какво да извърши. Седнал на бюрото и взел да демонстрира по какъв начин би трябвало да го направи. Ръководството на Би Ти Ви тогава хал-хабер си нямало кой е нахаканият юноша, само че било впечатлено от възприятието му за комизъм и умения за импровизация. „ Я дайте да пробваме самият Николаос по какъв начин ще седи ”, предложил основният редактор на токшоуто Цветомир Семов, без да е наясно, че Цитиридис въпреки всичко има опит пред аудитория и се занимава със стендъп комедия. Ангелина Белчева, шеф „ Локална продукция ”, която дава отговор за основаването на основните програмни планове на компанията и управлява екипите за реализирането им, също харесала артистичния Николаос. За да затвърди усещанията си от него, тогавашният началник на медията Флориан Скала особено отишъл да го гледа в „ Комеди Клуб София ”, където Цитиридис се изявяваше всяка вечер. Няколко дни по-късно го извикал в кабинета си, с цел да му заяви, че е определен.

Главният изпълнителен шеф на Би Ти Ви упорствал точно Николаос да води вечерното шоу , което измести „ Шоуто на Слави ” в ефира на малкия екран. Едно от изискванията, сложени пред Цитиридис било да смъкна непотребните килограми и да влезе във форма. Тогава той тежал към 110 кг. Амбициозният младок спрял да се храни с обичаните си дюнери и почнал да тренира. Само за няколко месеца съумял да отслабне с 22 кила, стигайки до до заветните 88 кг.

В края на предходната година Флориан Скала разгласи пред новите притежатели на медията, че напуща малкия екран и страната ни, а на неговото място бе назначен чехът Мартин Щвехлак. Така Цитиридис останал без своя настойник Скала, а слуховете, че столът му се клати поради ниския рейтинг на фона на големия бюджет, зачестиха. В медиата са уверени, че дните му на екран са преброени...
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР