27-годишният бивш претендент за титлата в лека категория Кевин Лий

...
27-годишният бивш претендент за титлата в лека категория Кевин Лий
Коментари Харесай

Звезда от UFC не може да си уреди преглед заради пандемията от COVID-19

27-годишният някогашен кандидат за купата в лека категория Кевин Лий ще отсъства дълго време от клетката. Лий за последно се би с Чарлз Оливейра предишния месец в Бразилия. Той не се показа доста добре и загуби със събмишън, като още веднъж се върна към загубите. Кевин печели единствено 1 от последните си 4 борби и отново се провали на кантара.

Кевин беше доста отчаян то себе си след загубата и показа, че може би ще отсъства години от клетката, с цел да се усъвършенства. Той има какво да надгради в своето бразилско джиу-джитсу, тъй като губи 3 пъти със събмишън в последните си срещи. Сега Лий се съмнява, че има раздрани връзки на коляното, които ще го изкарат от играта за дълго време. Ето какво показа Кевин пред Sirius XM:
View this post on Instagram
A post shared by Kevin Lee (@motownphenom) on Mar 14, 2020 at 1:42pm PDT

" Все още не съм ходил на обзор. Имал съм доста травми и съм сигурен, че съм скъсал връзки в коляното. Въпросът е какъв брой съществено са скъсани. Имам час при доктор, само че в този момент в лечебните заведения е препълнено и не се безпокоя за това. Те ще ме изпратят на нуклеарно магнитен резонанс, с цел да забележим какво става. За първи път преминавам през травма в коляното като тази.

Няма да приказвам за това какъв брой ще не присъствам, тъй като нямам концепция. Мисля, че може би съм бил обиден от този вирус повече, в сравнение с считам. По някаква причина бях прекомерно изтощен и тялото ми не се усеща добре. Направих внезапно завъртане в миг, в който не трябваше и чух мощно пукане. След този случай не съумявам да се движа както би трябвало. "

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР