27-годишният Айан Терзи преди дни сключи брак с половинката си

...
27-годишният Айан Терзи преди дни сключи брак с половинката си
Коментари Харесай

Знаете ли, че Ахмед Доган има таен син? Вижте чудната му сватба в Панама

27-годишният Айан Терзи преди дни подписа брак с половинката си Дириа в 5-звезден хотел в историческия център на столицата на екзотичната страна

Тайният наследник на Ахмед Доган подвигна женитба за знамение и приказ в далечна Панама. 27-годишният Айан Терзи преди дни подписа брак с половинката си Дириа в 5-звезден хотел в историческия център на столицата на екзотичната страна. Причината церемонията да се състои чак там е, че булката е родом от Панама и Айан се съобразил с нейното предпочитание сватбата да бъде в родината ѝ, написа вестник Ретро.

Младоженците споделиха десетки фотоси от щастливото събитие. Преди купона в хотела те са сключили църковен брак, а по-късно чествали с гостите си до ранни зори. Сред поканените обаче не е бил бащата на Айан, а точно Ахмед Доган. Любопитна детайлност е, че преди двойката да замине за Панама, те са били и за малко в София, където пък са сключили цивилен брак, защото Айан е български жител. Тайният наследник на Доган от дълги години живее в Истанбул и има забележително обучение. Завършил е „ Политически науки “ в истанбулския университет „ Билги “, а по-късно е специализирал в Женева. Със брачната половинка му се срещнали около учението.

Образованието и животът на Айан и майка му Айтен се финансирали напълно от почетния ръководител на Движение за права и свободи, само че тайно. Доган не е признал публично момчето, въпреки да заплаща прехрана за него, откогато се е родило, настояват родственици. Историята, че е биологичен негов правоприемник обаче, е доказана още през 2009 година от майката и вуйчото на детето, както и от член на централното управление на партията. Самият Айан наподобява извънредно доста на Доган, изключително в очите и брадичката, може да се увери всеки. Момчето било плод на връзката на Сокола с негова персонална секретарка – Айтен, от дуловското село Чернолик. Привлечена от идеята Движение за права и свободи, младата Айтен пристигнала в София при започване на 90-те години. По време на партиен ваучър някогашният народен представител в 36-ото Народно заседание Орхан Мемиш я срещнал с ръководителя на партията Ахмед Доган.
 Снимка от приказната сватба
Момичето се влюбило в Доган. Айтен била извънредно атрактивна – висока, слаба, руса, с доста фина бяла кожа. Отначало Сокола бил запазен, само че също я харесал. Скоро водачът се впечатлил и от характера ѝ. Затова Доган ѝ предложил да живее с него в жилището му в жк „ Белите брези “, описват очевидци на случката от това време. След като се преместила при Сокола, Айтен се трансформирала с изключение на в персонална другарка на Доган и в негова секретарка. След съвсем четиригодишно общуване на 12 февруари 1995 година се ражда синът им Айан. В превод от турски името на момченцето значи „ популярен “. Избрал го бащата, майката се съгласила. Разочаровало я друго – Доган отказал да припознае момчето и да му даде семейството си. „ Вината беше и на двамата. Аз не бях изключително настоятелна. Ако тогава бях упорствала повече, можеше Ахмед да склони и дребният да носи неговото име – Доган. По различен метод щеше да звучи! “, разяснява самата Айтен в единственото си изявление преди 15 години.

В последна сметка дамата, която е с 11 години по-млада от Доган, склонила в акта за раждане на Айан в графата татко да бъде вписано – незнаен. Документът е публикуван от община „ Триадица “. Малко по-късно Доган срещнал първата си публична брачна половинка Айсехел и съобщил на Айтен, че ще се дами. Пратил нея и детето в Дулово, където не ги посещавал, само че постоянно пращал прехрана. От Айесехел почетният ръководител на Движение за права и свободи няма правоприемник и бракът им трае прекомерно малко. Доган обаче е татко на две деца от две разнообразни дами. Синът му Демир е от връзката му с преподавателката по философия Таня Желязкова, а щерка му Демет е от брака му със брачна половинка №2 Ширин Карнобатлъ. Демир и Демет поддържат връзка, въпреки и през обществените мрежи, с брат си Айан, само че и те не са били посетители на сватбата му. Демир, който развива личен бизнес в България, също е женен и към този момент има две деца от половинката си Памела, а сестра му Демет към момента не е срещнала любовта и работи в София като гримьорка.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР