27-годишната красавица Андрияна Баева е загиналата млада жена при ,

...
27-годишната красавица Андрияна Баева е загиналата млада жена при ,
Коментари Харесай

ВИДЕО Божествената красавица Андрияна Баева е загиналата в ужасния инцидент с джет в Балчик

27-годишната хубавица Андрияна Баева е починалата млада жена при, заяви Про Нюз Добрич. Момичето е модел, някогашна танцьорка. Носителка е на голям брой трофеи за хубост. Неотдавна заслужи купите " Топ лица " на Добрич и на Балчик. Предстояло й да взе участие и в състезанието в Каварна. Дефилира и на последното издание на Модна фиеста в Албена.

Сигналът за произшествието в Балчик е подаден на телефон 112 към 18 часа на 22 август. Джетът се е движил в морето източно от централния плаж в Балчик. Красимир Н. /47 г./ е управлявал личния си джет , на който се е возела младата Андрияна. Машината попада на далян с риболовен мрежи, който не е бил обозначен. При прекосяването през даляна дамата пада от джет а и умира на място. Мъжът също е потърпевш, настанен е в болница. Животът му е отвън заплаха, показват от пресцентъра на Апелативната прокуратура.

Следовател от Окръжния следствен отдел при Окръжната прокуратура в Добрич е направил оглед на местопроизшествието. Джетът е изваден от морето. Установено е, че далянът за улов на риба стартира от края на буната и продължава на към 90 метра във вътрешността в морето. Изпратено е питане в Изпълнителната организация по риболовство и аквакултури за притежателя на даляна, на който липсват наложителни маркировки и обозначения. Разпитват се очевидци, които са видели нещастието, разиграла се пред очите на летовниците на централния плаж в Балчик , осведомят от държавното обвиняване.

По информация на Про Нюз Добрич потърпевшият Красимир е някогашен боксьор, има автокъща в Добрич. Свидетели описват, че джет ът се удря в стоманено въже на таляна. Красимир е ударен мощно в гърдите и врата. При удара въжето отскача и удря момичето смъртоносно.

Андрияна има 5-годишно момченце. В грижите за него й помагали родителите й в Сенокос. Всички другари и познати на Андрияна са потресени от трагичната и ненавременна гибел на хубавицата.

По-рано през днешния ден бе обявено, че в Сенокос са събирали пари с цел да погребението на починалата Андрияна. Цялото село е в потрес от тази гибел на младеж ", сподели за Про Нюз Добрич кметът на Сенокос Красимир Георгиев. Той заяви, че жителите на селото събират пари за погребението, с цел да може да се подкрепи фамилията, което нямало огромни благоприятни условия.

Андрияна живеела с татко си и детето си – 5-годишно момченце, в Сенокос. Била е самотна майка, а детето ходело на детска градина в селото.

По информация на Про Нюз Добрич двама братя първи са разкрили обезобразената при случая с джет Андрияна. Ивайло Попов и брат му Християн Попов са първите, които научават за случая с джет в морето край Балчик , показва медията. 

Християн Попов вижда от брега, че сред две буни има изоставен джет. Това го кара да ревизира на място какво се случва. Тръгва дружно с брат си и избавител. Заварват обезобразена жена.



Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР