27-годишната Хейл Нюланд от графство Чешир беше призната за виновна

...
27-годишната Хейл Нюланд от графство Чешир беше призната за виновна
Коментари Харесай

Разобличена и осъдена: Развратна англичанка лъже жени, че е мъж, за да прави секс с тях с изкуствен член

27-годишната Хейл Нюланд от графство Чешир беше приета за отговорна в извратено полово принуждение, откакто стана известно, че тя е мамила приятелките си като се е преструвала на мъж, с цел да прави секс с тях.

За тази цел тя е променяла гласа си, носила е неестествен пенис, а също по този начин и долни дрехи пристягащо гърдите ѝ. Звучи необикновено, само че по този метод Хейл е съумяла да лъже една от жертвите си в продължение на 2 години, оповестява Lad Bible.

През 2015 година Хейл към този момент е била наказана на 8 години затвор, само че скоро съдът трансформирал решението си и изискал преразглеждане на делото. Но по време на второто дело тя още веднъж била приета за отговорна в полово принуждение.

Една от излъганите жертви разказала, че Хейл си направила страница във Facebook с мъжко име и с непознати фотоси. Свидетелката разказала, по какъв начин Хейл криела гърдите си като ги бинтовала компактно, а в гащите си носела неестествен член. Обвиняемата обаче твърди, че жалващите се са знаели всичко за същинския ѝ пол и това било единствено игра.

Жертвата обаче я оборва с мръснишки детайлности от десетте им срещи и съвсем 100-часови диалози по телефона. Впоследствие се оказва, че Хейл е подмамила в половия си капан още 3 дами на друга възраст.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР