27-годишната Британи Замора, учителка в училището в Гуудиър, Аризона, е

...
27-годишната Британи Замора, учителка в училището в Гуудиър, Аризона, е
Коментари Харесай

Омъжена учителка правила орален секс на свой ученик в класната стая и колата

27-годишната Британи Замора, учителка в учебното заведение в Гуудиър, Аризона, е била задържана преди дни, единствено часове откакто родителите на възпитаник се свързали с шефа на образователното заведение. Те му съобщили, че 13-годишният им наследник е имал полови връзки с педагожката. Веднага по-късно шефът съобщил информацията на полицията, оповестява "Дейли Мейл ".
Полицията заяви детайлности, съгласно които Замора е правила три пъти секс с ученика, като също така му е правила орален секс в класната стая и в нейната кола в интервала сред 1 февруари и 1 март тази година. Омъжената учителка също по този начин изпращала на на момчето пикантни известия и голи селфита. При една от обмяната на известия сред двамата, очевидно откакто са правили секс, ученикът написа, че желае отново да го създадат. "Зная, желая те всеки ден, без предел на времето ", дава отговор му Замора.
Съобщава се, че втори възпитаник е декларирал и признал, че е получавал голи фотоси от педагожката. Стана ясно също по този начин, че брачният партньор на Британи Замора е молил родителите на двамата възпитаници да не вървят в полицията да оповестят за случая като им е споделил, че Британи е направила огромна неточност./БЛИЦ
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР