27-годишна жена е задържана по горещи следи след сигнал за

...
27-годишна жена е задържана по горещи следи след сигнал за
Коментари Харесай

Жена открадна стотина лева от пощата в село Бистренци

27-годишна жена е арестувана по горещи следи след сигнал за взломна кражба от пощенски клон.

Вчера сутринта в РУ-Бяла е получен сигнал, че е било открито навлизане с щурм в клон на пощенска станция в с. Бистренци. Изпратените на местопроизшествието полицейски чиновници от районно управление (на МВР) - Бяла са изяснили, че в пощата е проникнато като е взломено единично стъкло на железна входна врата, след което е отстранена решетка към вътрешно помещение и от монетник там е отнета сума в лв., в разнообразни монети.

Извършен е оглед и казусът е документиран, като е почнала работа по следствието му в хода на формирано досъдебно произвеждане по разказа на районно управление (на МВР) – Бяла.

В резултат на подхванатите дейности от беленската полиция, по горещи следи и със подпомагане на сътрудниците им от районно управление (на МВР) – Две могили, авторката на незаконното действие е била открита и хваната, оказало се е, че това е 27-годишна жена. Тя е била засечена да се движи на територията на Две могили в посока към гр. Русе с лек автомобил „ Фолксваген “. При прекъсването ѝ и осъществената инспекция двемогилските служители на реда са открили, че тя е недееспособен лидер, а колата която ръководи е спряна от придвижване. Констатираното от тях е документирано и по отношение на това е стартирано досъдебно произвеждане по разказа на районно управление (на МВР) – Две могили.

Във връзка със случая в Бистренци, чиновниците на реда са намерили у 27-годишната сума в монети на стойност над 100 лева, станали предмет на похищението от пощата, която ще бъда върната в клона.

Работата по двете досъдебни производства продължава в районно управление (на МВР) – Бяла и в районно управление (на МВР) – Две могили.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР